edison39.nl is een onderdeel van Stichting Dwaalhaas : KVK 69071004

DONATIES : MIJN DONEER ACTIE - ZATERDAG 2 DECEMBER A.S, IS MIJN "WINKELTJE" WEER OPEN VAN 11:00 tot 17:00 !

donderdag 19 januari 2017

waarom ik niet wil en kan investeren..

"En dat is nu net mijn probleem" mede door advertentie op Marktplaats word ik regelmatig gebeld of ik spullen wil kopen, Nee dat wil ik niet, ik heb hier meer dan genoeg spullen staan die overgebleven zijn van mijn vader zijn hobby ( rommelmarkten ) daar heeft hij veel geld in gestoken, en dat moet eerst terug verdiend worden... Ikzelf vind rommelmarkten etc ook leuk, maar ik wil niet investeren, en ik hoef er ook niets aan te verdienen, het is voor mij puur hobby "
"zie mijn oranje sticker concept" / alles wat ik krijg (kringloop) mag weg voor elk bedrag dat de mensen er voor willen betalen. 04 februari ga ik voor het eerst open, ik heb NOG niks gekregen, dus NOG geen oranje stickers/prijzen... maar wie weet in 16 dagen kan nog veel gebeuren.

Edison39 Kleding Verkoop

In mijn winkeltje verkoop ik het liefst geen (2e hands ) kleding, of het moet merk kleding, leger, motor, of andere speciale kleding zijn.
Op dit moment heb ik nieuwe kleding in mijn winkeltje voor 1 a 2 euro per stuk.
het nadelen van kleding verkopen vind ik dat het zo veel ruimte inneemt, en dan het constante fatsoeneren en opvouwen, dat stoort mij ook...
Dus kleding brengen ? liever niet :-)

woensdag 18 januari 2017

Dames Motor Broek ( leer )


Leren motorbroek, kleine maat, er zit geen labeltje in maar de taillemaat is 37 cm
er zitten veel ritssluitingen en beschermingsstukken in

dinsdag 17 januari 2017

#Speelgoed #Vomar Magneet #Truckies


20 Merk vrachtwagens van Supermarktketen Vomar, helemaal compleet, 40 deeltjes, elke truckie bestaat uit 2 (magnetische) deeltjes, oa Campina, Dr. Oetker, Venz en nog veel meer, in elk wagentje zitten magneetjes waaarme je elke voorkant met elke achterkant kunt combineren.